Kvinnors villkor i vårt samhälle måste uppmärksammas!

Onsdag 8 mars är det internationella kvinnodagen.
För att uppmärksamma kvinnors villkor och möjligheter i vårt samhälle arrangerar Vänsterpartiet i Linköping tillsammans med Ung Vänster och Vänsterns Studentförbund flera aktiviteter under dagen. Det blir feministiskt självförsvar, föreläsning om feminism, debatt mellan Ung Vänster och KDU samt en demonstration på kvällen. Demonstrationen organiseras i samarbete med Linköpings Kvinnojour. Om alla dessa aktiviteter kan du läsa i kalendariet på den här sidan. Dessutom anordnas lördag 11 mars en feministisk konsert på Elsas Hus. Det blir olika sorters musik, radical cheerleading och poesi. Hjärtligt välkommen till alla våra aktiviteter i samband med internationella kvinnodagen!

Du gillar kanske också...