Demonstration för kvinnors rättigheter

På kvällen den 8 mars, Internationella Kvinnodagen, anordnar Vänsterpartiet tillsammmans med Ung Vänster, Vänsterns Studentförbund och Linköpings Kvinno- och tjejjour en demonstration för kvinnors rättigheter.
Demonstrationen har två teman: ”Bygg ut ätstörningsvården” och ”Feministiskt självförsvar i skolan”. Huvudtalare är Marianne Ericsson, kvinnopolitiskt ansvarig i Vänsterpartiet. Dessutom talare från Ung Vänster, Vänsterns Studentförbund och Linköpings Kvinno- och tjejjour. Musik av lokale trubaduren Florian Wendorff. Samling på Stora Torget kl. 17.30.

You may also like...

Prenumerera

Få förstasidesartiklarna från Vänsterpartiet i Linköpings blogg hem till din e-post vartefter de skrivs. (Kostnadsfritt.)
Skriv in din e-postadress nedan och klicka på Prenumerera här-knappen.

Gör som 15 andra, prenumerera du med.