Nystart för vänstern i Linköping

Vänsterpartiet i Linköping har under en tid inte fungerat så bra som det borde. Det har brustit på en rad områden. Det tänker vi ändra på nu. För vi bor i en stad som styrs av borgerliga partier som sålt ut vår välfärd, som ökat klyftorna i skolan och inte gjort tillräckligt för att minska vår klimatpåverkan.

Det är nu två år kvar till nästa val. Det kan kännas som en lång tid men tiden går snabbt. Den tiden tänker vi använda för att bygga upp en starkare vänster i Linköping. En vänster som kan bidra till att få bort moderatstyret och skapa ett rättvisare och jämlikare Linköping.

För att vi ska kunna göra det krävs det en nystart för Vänsterpartiet i Linköping. Vi vill tillsammans med er medlemmar få partiföreningen på fötter så vi kan arbeta tillsammans för att förändra vår kommun till det bättre men också för att hjälpa till att få ett maktskifte på nationell nivå.

Vi bjuder nu in alla medlemmar, sympatisörer och intresserade till ett nystartsmöte söndagen 23 september klockan 15.00-18.00. Vi har bjudit in Aron Etzler, partisekreterare, att prata om hur vi kan arbeta för att bygga partiet starkare och hur vi ska göra för att nå ut bättre med vår politik.

Vi bjuder på fika när ni kommer och avslutar med att bjuda på någonting att äta. Vi kommer att hålla mötet i Landstingshuset på S:t Larsgatan 49b i Linköping.

Vi vill att alla som vill arbeta för ett värdigare samhälle ska komma. Det gäller gamla medlemmar, aktiva medlemmar, nya medlemmar, medlemmar som inte varit aktiva på ett tag, intresserade och sympatisörer, familjemedlemmar, barn och så vidare. Vi behövs alla för att kunna bygga en starkare vänster.

Har ni inte möjlighet att komma till mötet den 23 så har vi också ett öppet möte 27 september klockan 18.00-20.00 i partilokalen på S:t Korsgatan 13.

Du gillar kanske också...